Frånluftsvärmepumpar Kungälv

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar från Svensk Kylservice

Själva värmepumpen är förstås viktig så välj den med omsorg. Hos oss på Svensk Kylservice hittar du marknadens skarpaste utbud av frånluftsvärmepumpar, i huvudsak från det svenska märket NIBE. Vi hjälper dig gärna räkna ut ditt hus behov och välja ut den värmepump som passar ditt hus allra bäst.


Frånluftsvärmepumpar har blivit standard

Alla hus är utrustade med ventilationssystem som håller inomhusmiljön på hälsosam nivå, dock innebär det att en hel del värme försvinner via ventilationssystemet. Med en frånluftsvärmepump kan man fånga upp denna värme när den lämnar huset och återinföra den för minimal energiåtgång. Har man ett vattenburet värmesystem inkopplat hemma så är installationen av en frånluftsvärmepump busenkel.

Frånluftsvärmepumpar är väldigt smarta och idag praktiskt taget standard när man bygger nya hus. Det är bara i riktigt stora hus på över 200 kvadrat som man inte anser att frånluftsvärmepumpar är särskilt effektiva.

Har man en varmvattenberedare så kan frånluftsvärmepumpen även kopplas till den och därmed ge billigare varmvatten såväl som billigare uppvärmning av huset.

Mycket pengar att spara

Med en frånluftsvärmepump kan man spara mellan 50 och 80 % på sina utgifter för uppvärmning, det är inte konstigt att den blivit standardstämplad.

Vi hjälper dig att välja rätt

Att installera en frånluftsvärmepump är enkelt, särskilt om man jämför installationsprocessen av den med att installera t ex bergvärme eller sjövärme. Värmepumpen i sig är en investering, något man betalar ganska mycket för för att i längden sedan ha tillgång till bättre och billigare uppvärmning – investeringen betalar av sig.

Välkommen till Svensk Kylservice!

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar