Spabad Kungälv

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Köp ditt spabad hos oss

När du köper ditt spabad från oss på Svensk Kylservice så fixar vi givetvis installationen av det åt dig. Välkommen till oss på Svensk Kylservice när du är sugen på att köpa ett spabad.


En lyxoas i trädgården

Med ett spabad hemma i trädgården kan du få en egen liten oas av lyx och flärd. Många har redan fått upp ögonen för spabad, även om konceptet är relativt nytt. Många av oss tycker att stunden i badkaret är kanske den mest avkopplande av alla, det finns något djupt rotat i oss att trivas av att försjunka i varmt vatten och bara vara. Särskilt mysigt är det att bada varmt utomhus och med ett spabad är det just det man får chans att göra.

Oavsett vilken tid det är på året, om dimman ligger tät i höstluften eller om marken fortfarande är frusen efter vintern, så kan man med ett spabad hemma njuta av varma bad i sin trädgård. Det går givetvis lika bra att nyttja spabadet under sommarmånaderna – då brukar man bli särskilt poppis bland släkt och vänner.

Hård och slät grund

Man kan ställa sitt spabad var man vill i trädgården, så länge underlaget är hårt och slätt. Det brukar vara en fördel om man kan placera det nära huset så man slipper gå långt när man ska ta sig ett dopp och det är kallt ute.

När du köper ditt spabad från oss på Svensk Kylservice så fixar vi givetvis installationen av det åt dig.

Minimal skötsel

Ett spabad behöver mycket mindre skötsel än man kanske tror. Man fyller det med fördel med trädgårdsslangen och täcker över badet när det inte används – på så vis slipper man få in smuts i det. En gång i månaden ska man tvätta filtret och efter varje bad ska man tillsätta lite klor. Vattnet ska bytas 2-4 gånger per år – så särskilt mycket vatten går inte åt på det stora hela.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar