Luftvärmepumpar Kungälv

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Vi har rätt luftvärmepump till dig

En luftvärmepump är enkel att installera och kostar inte så mycket att köpa. Den fungerar bra för uppvärmning tills utomhustemperaturen sjunker till 15-20 minusgrader, därefter är det bra om det finns ett annat alternativ som kan ta över.


Ett bra komplement sommar som vinter

Vi som lever här i kyliga Norden har sällan problem med att inomhusklimatet är för varmt – även om det faktiskt händer. Då och då drabbas även vårt land av värmeböljor och då står vi helt handfallna och oförberedda och lider oss genom dagarna istället för att kunna njuta av värmen vi så länge suktat efter.

Med en luft-luftvärmepump kan man kombinera behovet av uppvärmning när det är kallt ute med behovet av luftkonditionering när värmeböljan plötsligt dyker upp – detta för att en luftvärmepump kan ge både varmluft och kalluft i ditt hem.

Som enda uppvärmningslösning är en luftvärmepump sällan tillräcklig, men som ett komplement är den suverän!

Öppna ytor

En luft-luftvärmepump hämtar värmeenergi från luften utanför ditt hus och levererar det till ditt rum i form av varmluft. På grund av detta så sprids värmen från en luftvärmepump sällan till husets övriga rum, utan stannar mest i det rum värmepumpen är placerad i. Ju mer öppna ytor man har hemma – desto mer effektiv är en luftvärmepump.

Lika bra för plånboken som för miljön

Luft är en förnybar energikälla som inte kostar ett öre att använda, varken du eller miljön betalar ett smack för energikällan. Vad du betalar i form av el för att driva värmepumpen är det enda du behöver räkna med, och den elen är ungefär en tredjedel av vad du skulle betala för uppvärmning med direktel.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar