Luft-vattenvärmepumpar Kungälv

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepump från Svensk Kylservice

Den perfekta uppvärmningslösningen är billig, miljövänlig, stabil och trygg – den förser en med värme dygnet om, året om och kostar minimalt med pengar. Luft-vattenvärmepumpar kommer väldigt nära detta ideal och är en mycket bra lösning för de flesta hushåll.


Varmt i hela huset

Det vattenburna värmesystemet är mycket användbart och går att koppla till flera olika sorters värmepumpar, däribland luft-vattenvärmepumpar. Luft-vattenvärmepumpar hämtar värme från utomhusluften, precis som luft-luftvärmepumpar men för sedan in den i huset via det vattenburna uppvärmningssystemet istället för direkt in i luften. Med en luft-vattenvärmepump kan man alltså få jämn spridning på värmen i husets alla rum, vilket är guld värt!

Eftersom det är utomhusluften som är energikällan så finns det dock en hake ppoch det är att denna värmepumps kapacitet försämras när det blir riktigt kallt. Det finns väldigt lite värme i -25 grader. När man behöver sin klimatanläggning som allra mest fungerar den som sämst. Men det finns många delar av Sverige där temperaturen väldigt sällan faller så lågt och i dessa fall är luft-vattenvärmepumpar fantastiskt effektiva.

Billig värmelösning

Alla värmepumpar är bra och vissa är alldeles suveräna. Med en luft-vattenvärmepump kan du sänka dina kostnader för uppvärmning med 70 procent och att köpa en ny luft-vattenvärmepump är överkomligt, dessutom är installationen enkel så länge det redan finns ett vattenburet värmesystem att använda.

Bergvärme är också populärt, men mer omständligt att installera och avsevärt dyrare.

Ett stort plus är såklart att värmepumpar är miljöklassificerade värmealternativ, och luft-vattenvärmepumpar är inget undantag.

Välkommen till oss på Svensk Kylservice!

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar